BEHANDELINGEN

Boek tijdens je verblijf een van de volgende behandelingen

Bamboe massage

Een ontspannende, krachtige massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een bamboestok. Door de stok kan er dieper gemasseerd worden dan met de handen en kunnen stagnaties en knopen makkelijker worden behandeld. Ook zal kan er een dieper ontspanningsniveau worden bereikt. Het bevordert ook de bloedsomloop en het helpt afvalstoffen af te voeren. Deze massage wordt standaard op de massagetafel gegeven en duurt ongeveer 50-60 minuten.

KoBiDo

KoBiDo betekent letterlijk vertaald het pad van de klassieke schoonheid. Het is een ontspannende Japanse gezichtsmassage, waarbij wordt gewerkt op de meridianen, tsubu (acupressuurpunten), het lymfesysteem en de bloedcirculatie. Het gezicht reflecteert de gezondheid van het hele lichaam. Aan de gezichtstonen kan men zien of iemand een goede gezondheid heeft, veel of weinig stress, een goed dieet etc.

Shiatsu massage

Ontspannende Japanse acupressuur massage. Shiatsu is een vorm van manuele therapie waarbij er gebruik gemaakt wordt van druk, rotaties en strekkingen. Deze werken op de interne organen van het lichaam, om ze te corrigeren zodat het totale lichaam weer in balans komt. Hiermee zal de gezondheid bevorderen. Shiatsu hersteld het natuurlijk balans in het lichaam en activeert het zelfgenezingsvermogen. U voelt zich energieker en vitaler en depressieve- of angstklachten zullen verminderen. Daarnaast is Shiatsu goed voor de bevordering van de spijsverering en ondersteunt het het immuunsysteem. Deze massage wordt gegeven op de Japanse manier, d.w.z. op een Futon (Japanse matras) en duurt ongeveer 60 minuten. Indien je liever de massage ontvangt op de massagetafel, geef dit dan van te voren aan.